İnternet Sitesi Kurmak Çok Kolay!

İla Bilişim Yazılım ve İnternet Hizmetleri olarak günümüzde firmaların kurumsal kimlik adına rağbet gösterdikleri "web sitesi" ihtiyaçlarının aslında çok daha fazlası olduğunu gösterme gayreti içerisinde hizmetlerimiz devam etmektedir.

- Peki bir web sitesi neden önemli?
Web siteleri sadece kurumsal kimlik adına kullanımdan daha çok müşteri potansiyelini artırmaya yönelik doğru çalışmalar yapıldığında olduğunuz noktadan daha ileri bir seviyeye yükselmenizi sağlayan en büyük araçtır. Örneğin; sadece bulunduğunuz ilde hizmet veren büyük yada küçük ölçekli olmasına yada sektör gözardı etmeden hizmet veriyor ve büyümeyi de sadece bulunduğunuz ile göre baz alıyor olsanız da, çalışmaların doğru şekillenmesi sayesinde müşteri kitlenizi genişletmenizi sağlayacak hale gelmek içten bile değil.

Bu nedenle sadece internet sitesi olması için internet sitesi yerine müşterilerinize ulaşım sağlayabileceğiniz ve müşterinizin internet sitenizde kaybolmadan sizlerle iletişime geçebileceği, ürünlerinizi görüntüleyip sipariş verebileceği platform haline dönüştürmek gerekmekte.

Web sektöründe günümüzde maalesef fazlası ile bilgi kirliliği ve "doğru bilinen" yanlışlar bulunmakta. Türkiye şartlarında "benim yiğenim de bilgisayardan anlıyor, web sitesini o yapacak" yada "heryerde 100 TL ye yapılıyor" gibi olumsuz oluşan algıların sonuçları felaket seviyesindedir.

Bir web sitesinde olması gereken yapıdan, yapılması gereken pazarlama stratejilerine hatta anahtar kelimelerin de dahi yapılan yanlış uygulamaların sizlere müşteri kaybına neden olacağını unutmamalısınız.

- Web sitesinin alt yapısı / çalışması nasıl olmalı?
İnternet sitesi için alt yapı basit 3 adımdan oluşmakta. 1. Web sitesi için alan adı / isim tescili (firmaismi.com) 2. Web sitesinin depolama alanı / hosting (resim - video yükleme alanı) 3. Yönetim Paneli Sistemi / Yazılım / Tasarım.

Web sitelerinde ücretlendirmeler yıllık yapılmaktadır. Bu prosedür dünya geleninde aynıdır. İsimtescilleri de dahil olmak üzere yıllık plan uygulamaları mevcuttur. Hosting (depolama) kısmı da yine dünya genelinde yıllık / aylık olmak üzere uygulanmaktadır.

İlk 2 ihtiyaç bir web siteside alt yapı olarak görünse de asıl alt yapı sistemi tamamen yazılım / tasarım kısmıdır. Dünya genelinde bir web sitesi için açık kaynak kodlu olarak bir çok yazılım bulunmaktadır. Yazılım noktası web siteniz için güvenlik, arama motoru optimizasyonu ve müşterilerinizin internet sitenizin arayüzü için çalışmalar yürütebilmenize olanak sağlayan yapıdır.

Türkiye şartlarında maalesef yazılım ve tasarım noktaları göz ardı çok fazlası ile edilmektedir. Web sitelerinin yazılımlarında olan güvenlik sorunları yada yazılımsal olarak anahtar kelime bazlı eksik çalışmaların sonuçları da ağır sonuçlara neden olmaktadır.

Bu nedenle; web sitenizde öncelikli olarak tasarım / yazılım çalışmalarının daha aktif rol oynadığını söylemek mümkün. Yazılımların açık kaynak kodlu olmamasına tasarımın esnek ve optimizasyon çalışmarının olmasına da dikkat etmeniz gerekmektedir.

Günümüz şartlarında ucuz ve kalite yan yana aranmakta. Ancak web sektöründe bu algının daha çok müşteriye / kullanıcıya ulaşmanın öncülükleri aranması gerekmektedir. Doğru çalışmaların sizlere kazandıracağı çalışmalar yerine "kazandırması muhtemel" çalışmaların olmamasına özen göstermelisiniz.

- Web sitelerinin sürekli güncellenmesi gerekiyor mu?
Her sektörde ve her alanda olduğu gibi Google gibi arama motorlarında da rekabet durumu söz konusudur. Web sitenizde doğru trafiği yada sıralamayı elde ettiğinizi düşündüğünüz de de gerileme yaşamanız an meselesidir. Bu nedenle web sitenizin yazılımının dinamik tabanlı olmasına dikkat etmelisiniz. Yeni bir haber, yeni bir makale, yeni bir ürün, yeni bir fotoğraf yada yeni bir bilgi dahi eklemeler sizleri üst sıralara yükselmenizde rol oynayacaktır.




İla Bilişim Yazılım ve İnternet Hizmetleri olarak satış öncesi olduğu gibi satış sonrasında da pazarlama stratejisine kadar ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Sektörel ön arge çalışmaları ve sizlere en uygun alt yapının hazırlanmasında, teknik bilginiz olmasa da uzman ekibimiz sizlere tüm gerekli adımları basit ve anlaşılır olarak aktararak samimiyetle bilgilendirme çabasında olur.

Sizde sadece pazarlamaya odaklanmış yüzlerce mutlu müşterilerimiz arasında yer alabilirsiniz. Lütfen bizlerle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutlu olacağız.

İla Bilişim Yazılım ve İnternet Hizmetleri
0374 220 22 44 - www.ilabilisim.com.tr

2 yorum:

  1. Restock Machines can break after the fourth assured reroll with a 50% chance for each subsequent reroll that should've been successful. Leaving the room afterward after which reentering resets Scapular, permitting for further donations using Soul Hearts. Repeating this process 카지노사이트 after every Scapular activation permits Isaac to collect cash from the Blood Donation Machine till it breaks. Scapular not reactivates when using any well being donation mechanic whereas changing rooms. Is held, there's a 50% chance to spawn an additional random heart.

    YanıtlaSil
  2. As of June 15, 2022, comments on DenverPost.com are powered by Viafoura, and you might have to log in once more to begin commenting. If you need assistance or are w88 login having points along with your commenting account, please e-mail us at Do bear in mind might be} a|that there's a} different welcome supply should you deposit by way of crypto than should you deposit with a debit or credit card. Make certain that you know all about the welcome bonus before continuing any further. While BigSpinCasino doesn’t have the biggest game library out there, blackjack followers, particularly, are extraordinarily properly sorted.

    YanıtlaSil