Kurumsal Web Sitesi - Yazılım Güncelleme

İla Bilişim olarak tüm sektörlere hitap eden, mobil uyumlu ve seo alt yapılı kurumsal web site paketimizi güncellemeye devam ediyoruz.

Yeni eklenen özellikler;

- Arkaplan hareketli yapma
Arkaplanınızı hareketli yapmak artık çok kolay! Yönetici paneline eklenen Arkaplan haretli özelliğine birden fazla arkaplan resmi ekleyebilir, eklediğiniz resimlerin slider olarak arkaplanda haretli olmasını sağlayabilirsiniz.

- Yol resimleri
Sayfalarınız yada modülleriniz için ayrı ayrı yol resimleri ekleyebilirsiniz. Sayfalarınıza tasarım estetikliği katan yol resimleri alanı ile yüklediğiniz resimleri dilediğiniz ölcüde kırparak kaydetmenize olanak sağlar. Harici hiç bir program kullanmanıza gerek yok! Siz resminizi yükleyin sistem sizin istediğiniz ölcülerde kırparak kaydetsin.

- Sayfa gizleme
Google gibi arama motorlarına yönelik seo çalışmalarınız için eklenen sayfa gizleme özelliği sayesinde belirlediğiniz anahtar kelimelerinize yönelik çalışmalarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilir aynı zamanda gizlediğiniz sayfalarınıza linkler vererek tasarım çalışmalarınızda da kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder